Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.



mandag den 1. maj 2017

En kort historie.

Buskort, bankkort, bibliotekskort....kort, kort, kort. Det kan være svært at holde styr på alle de forskellige. Et foderal kan hjælpe til med det. Helst i klare og distinkte farver og mønstre.
Marie bestilte kortfoderaler til sin butik.


Her er en hel vifte.


Der er plads til mindst to kort i hvert foderal

Så hvis du har to små stykker stof, 22*11 cm, så er det nok til et foderal. En god måde at få brugt de sidste små stofrester.

1 kommentar:

Bundingen sagde ...

Så sant, så sant! Det blir mange kort å holde styr på. Smart løsning! Vi har en forsmak på sommeren. I går tok jeg sesongens siste skitur, og i dag er det allerede 15 grader! MEN det blir nok kjøligere over helga....

God helg fra Ingunn