Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.torsdag den 4. maj 2017

Det mærkeligste.

Det her er det mest mærkelige, som jeg nogensinde har strikket. En zombie-vest. Bestilleren er min søde datter Thea, som kan lide det usædvanlige, hvilket hendes egen produktion så sandelig afspejler. Se her.


Man starter med ribkanten, strikker derefter rundt mens man lukker masker af og slår (flere) masker op, så cirkelen bliver flad med en masse revner i. Derefter strikker man én til og syr den sammen (midt bag).


Til at begynde med er det ret forvirrende og lidt spændende, men når først man har fattet princippet, er det nogenlunde lige så udfordrende som at strikke ti kilometer gråt halstørklæde.

IMG_3016.JPG vises

IMG_3017.JPG vises

Så flot sidder vesten på datteren.

Strikkefakta: Garn Cascade Eco+, farve sort (hvilket ikke ses så godt på billederne).
Rundpinde nr 5 og 6.
Mønstret er købt på Ravelry, klik her

Ja, så har man også prøvet det!

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Jeg er simpelthen så glad for den, tak fordi du gad! Jeg er helt ked af, at det er ved at blive for varmt til den.