Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.onsdag den 20. august 2014

FO = sokker færdige.

Så er de stribede sokker færdige


De blev lidt mere stribede end det var tiltænkt.


Garnnøglet til strømpe nr. to var vist en mandagsmodel som var undsluppet kvalitetskontrollen.


Fy skam, Hjertegarn. Jeg kunne selvfølgelig levere tilbage til butikken og klage - men jeg har købt garnet i Danmark og kvitteringen er borte, så det er vist ikke umagen værd. Jeg beholder sokkerne selv, de går en fremtid i møde som sokker inden i mine vinterstøvler, så det går nok - varmeværdien er sikkert den samme. 

Og hvordan går det så med mine to NEPs ? - ikke særlig meget fremad, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har snydt og fundet på noget andet at nørkle med. Fortsættelse følger i kommende indlæg.

2 kommentarer:

Juliusdotter sagde ...

Vad trist att finna missfärgning/ofärgat garn mitt i en socka. Tycker du kan kontakta dem via webben och inte gå via butiken (som uppenbart är lite extra krångligt i detta fallet).

Astrid sagde ...

Ja, det var en bra idé!