Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.tirsdag den 24. april 2018

Grønt er skønt.

I kurven med vævegarn, som jeg har fået af Theas svigermor fandt jeg to store fed græsgrønt uldgarn. Meget tyndt to-trådet, ialt 200 gr. Og da jeg lige havde købt en opkrift på en asymmetrisk poncho fra Tant Kofta passede det jo helt fint.


Det tog sin tid at blive færdig, det firkantede stykke skal være dobbelt så langt som bredden. Det passede meget godt, og da jeg havde lukket af var der så meget garn tilbage.


I opskriften står, at man ikke behøver at blokke. Det passer sikkert når man bruger det garn som opskriften anbefaler, men det gjorde jeg jo ikke. Det strikkede var meget kompakt, og ponchoen stod ud som en stiv krave, da jeg havde riet sammen på prøve. Jeg bestemte mig for at blokke.


Det blev flot. Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke har købt wirer for længe siden - hvor er det let.Ponchoen falder fint om kroppen, den er tynd og let, men lun. Den skal nok blive brugt i sommer, hvor den matcher alle skønne grønne farver.2 kommentarer:

Barwitzki sagde ...

Så vakker... gratulere deg... mønsteret er så fint.
Jeg liker fargen. Takk for vakre bilder.
Våren Hilsen sender deg Viola. Kos deg.

Bundingen sagde ...

Så lekker den ble! Kommer nok til å bli sommerens favoritt! Nydelig mønster på den også! Godt jobba!

Det lå snø på marka her i morges......

Klem fra Ingunn