Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.torsdag den 29. december 2016

Julegaver til børnebørn

Nu kan det så afsløres, hvad der var i julepakkerne.

Til den store pige, som synes ræve er søde (og som stadig sover med sit Mikkel-sovedyr). Rævevanter efter et mønster fra Drops extra "Little Miss Fox" O-1217.


Til den seje 8-årige, som er vild med Star Wars. May the force be with you!


Nu med navnemærker. Så er der håb om, at de kommer tilbage, hvis de bliver væk.


Til tøsen på snart 4, som er totalt forgabet i alt hvad der har med hunde at gøre. Hun havde ønsket sig en pude i form som et kødben. Det fik hun så.Og så den gave, som var den største udfordring, men også den, som gav de voksne flest sjove oplevelser. Ønsket var en doktortaske med indhold. En sådan kan man købe i en legetøjsbutik for rigtig mange penge - alt for mange, hvis det skal være retfærdigt over for de andre børnebørn. Så gik turen til Røde Kors Genbrug. Der fandt vi en taske, som muligvis havde været til kameraudstyr, der var en form for vaddering indeni. Og så to hvide lagner. 


Vi tog vadderingen ud af tasken og fyldte den med doktor-ting, som vi fandt i gemmerne herhjemme. Et stetoskop blev dog købt i legetøjsforretningen.


Af lagnerne syede jeg en lægekittel.


Her er så Doktor H klar til udrykning.


Det siges jo, at glæden ved at give er lige så stor som glæden ved at få. 
Det passer i dette tilfælde.
.

4 kommentarer:

Bundingen sagde ...

For noen herlige gaver! Synes de revevottene er kjempefine! Og den doktoren er bare helt skjønn! Jeg har vært på julefeiring i Kristiansund. Full fres med barnebarn på to og fire år, men nå er det bare oss to og rolige dager. Og ikke minst tid til å lese blogger og strikke. Koselig å ha deg som blogge-venninne. Riktig godt nytt år!

Klem fra Ingunn

Unknown sagde ...

Mange tak for vanterne, vi er så glade for dem!!!

Astrid sagde ...

Tak, i lige måde!

Barwitzki sagde ...

Så deilige gaver... doktorbac er et must :-)) Nydelig bildet.
Herlige votter har du strikkt Astrid. Begge mønster er veldig fint.
Stor glede for barn. Vi har første snø... Nyttårssnø :-)) så fint.
Vi har hatt en riktig vakker spaseretur i skogen i ettermiddagen.
Godt nyttår Astrid. Klem fra Viola