Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.



lørdag den 29. oktober 2016

Armbånd færdige.

Armbåndene, som jeg skrev om her, er nu endelig færdige. Jeg opgav at montere det brede armbånd med læder, det ville virke for voldsomt, og jeg valgte også nogle andre knapper. Men her er de så.




 Hans 


 - og hendes.


De skal kun bruges, når vi skal være rigtig fine, for det er besværligt at knappe dem af og på. De skal også passes rigtig meget på og holde længe, for jeg tror ikke jeg nogensinde vil lave noget lignende. Det var bare FOR besværligt. Men jeg er glad for dem.

3 kommentarer:

Bundingen sagde ...

Sikkert mye arbeid, men du så fine de ble! Lurt å bruke dem bare når dere skal være ekstra pyntet. Fint håndarbeid skal passes på og vare lenge! Artig å se noe så forseggjort.

Fortsatt god søndag fra Ingunn

Barwitzki sagde ...

Fantastisk har du laget kjære Astrid. Kjempeflotte årmbånder. Så deilige mønster... jeg liker :-)) Jeg så noe lignende i Ystad museum - Klostret Ystad Abby - det var ett arbetspaket - jeg fant så inspererende... herlig...
ja... masse arbeid, men super resultat :-))) Vackra partner glädje :-))
Fredaghilsen fra Viola. Jeg vil tar en tur til byen og finne siste höst
blomster før frosten kommer. Stor klem

Astrid sagde ...

Du husker helt rigtigt Viola. Armbåndene sælges som pakke med mønster, stof og garn af Hemslöjden i Skåne (det landskab hvor Ystad ligger). Jeg bestilte hos www.hemslojdenskane.se . Hilsen Astrid