Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.søndag den 22. februar 2015

Hvorfor dog så vred, lille fugl?

Det er ikke let at følge med i alle spil, film og modediller som huserer blandt børn nu for tiden. I hvert fald ikke for en ældre mormor som mig. Men Angry Birds havde jeg da hørt om. Jeg fandt ved en tilfældighed denne opskrift som gratismønster på Ravelry af Elaine Fitzpatrick. Det kunne jeg slet ikke stå for, så børnebørnene måtte holde for igen. Ikke at de har noget imod det, tror jeg da.

Røde til Hilde -- blå til Osvald.Det er ikke umuligt at Angry Birds er håbløst gammeldags og totalt out-datede allerede, men sokkerne er søde!

Strikkefakta: Rødt og blåt sokkegarn er Perfect fra Sandnes Garn (opskrift står inde i banderolen, helt fra str. 2 år til herrestørrelse, det er da smart), næb er Svea fra Svarta Fåret. Strømpepinde nr. 3½. Garnet til broderierne er hentet i posen med smånøgler.

3 kommentarer:

Juliusdotter sagde ...

Fåglarna har inte passerat bäst före datum, i vart fall inte här :)

Barwitzki sagde ...

Herlige votter har du strikkt for barnebarn. Så søt. Jeg mener det blir masse glede.
Jeg hadde ja strikkt siste året votter for barnebarn på boken Tomtebobarnen fra Elsa Beskow. Og jeg hadde funnet til deg. Det var så hyggelig... og boken er så fint :-))
Ha en riktig god uke fortsatt.
Klem fra Viola

Barwitzki sagde ...

Hei kjære Astrid, du strikkte ikke votter... det var sokker :-)))
Vottene var til Ravelry og så kom
mimre... Vi har så herlig solskin,
håper du har fin været også og kan nyte. Klem fra Viola