Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.tirsdag den 29. oktober 2013

Opdatering - 1

Det er rigtig længe siden jeg sidst lagde noget ud på bloggen. Ferie, gæster og ikke mindst at flytte - med alt hvad det indebærer - er forklaringen. Men fingrene har ikke stået stille af den grund. Jeg har (næsten da) husket at fotografere, så nu kan jeg gå tilbage og opdatere sommeren, som gik.


Her er Osvalds foreløbige fødselsdagsgave, en gymnastikpose lille og let nok til at blive sendt med posten. Stoffet er et gardin fra Røde Kors, foderet er en stofrest fra lageret.Her har vi en bestilling til en lille pige i Danmark til hendes 2-års fødselsdag. Forklædet faldt helt i hendes smag har jeg fået at vide. Hun ville i hvert fald ikke ha' forklædet af før hun skulle i seng om aftenen.
Jeg har igen haft fat i en lille stump stof fra Røde Kors. Det er herligt at handle dér!

Ingen kommentarer: