Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.onsdag den 13. februar 2013

Symaskinen er hjemme igen!

Min symaskine og min ny-arvede overlock (tak söde datter Thea) har väret til reparation og service. 14 dage uden symaskine! - men nu er begge hjemme igen.


Overlocken er jeg ikke gode venner med lige nu, det tager tid at läre et nyt maskineri at kende, og jeg skal til at finde ud af, hvad den kan - og specielt IKKE kan.

Men nu kunne jeg i hvert fald sy den lille röde sele-nederdel färdig. Jeg manglede bare 4 knaphuller, da symaskinen gik i stykker. Surt.


Nededelen er i störrelse cl 98, 3 år


Stoffet er en rest indköbt på Röde kors for meget länge siden. Knapperne har jeg plukket i Garnboa.


Mönstret er et Stil-mönster fra för, af modellen at dömme kunne det väre fra 60'erne eller 70'erne. Desvärre står der ikke årstal på snitmönstre. Jeg har også köbt mönstret i Garnboa, der kan man finde rigtig meget nostalgisk sy-tilbehör.

1 kommentar:

Maiken sagde ...

Tack för hjälpen idag med stickningen och kul att se att jag kan vända mig till dig även med sömnaden när problemen närmar sig:)