Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.fredag den 22. juni 2012

Gaver gaver gaver

På vores tur til Danmark var der flere, der blev "begavede".

En kär forhenvärende kollega fyldte 70. Hun skulle have noget rigtig fint som er til hende selv, og ikke en kasserolle eller noget andet kedeligt til hverdagen.
Det blev dette "spindelväv", som er et halstörkläde, en stola eller et sjal - kald det lige hvad du vil. Hele sjalet  er 40 cm bredt, 150 cm langt og vejer 77 gram.Garnet er Drops Lace fra Garnstudio (70% babyalpakka, 30% multebärssilke) farve 0100, pinde nr 3,5. Mönstret er også fra Drops nr 138-15, det hedder New Leaf.


Niecen fylder 18 år. Hun går mest i sort (töjmässigt altså), så det blev til sorte pulsvarmere. Mönstret har jeg fra en strikkebog af Johanna Wallin, Sticka mera småvarmt, Norstedts forlag. Mönstret hedder cocktail.
Garnet er tyndt alpakka fra lageret, strömpepinde nr 2½.
Söster fik et par fjollede sokker med drageskäl (se forrige indläg)

2 kommentarer:

Metamorph sagde ...

Åh hvor er det lækkert, du giver virkelig gode gaver!

Juliusdotter sagde ...

Det försvunna inlägget med bilden på Amanda (är på Jonatan). Var bara ett test inlägg från mobilen, så jag raderade det lika fort som jag la in