Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.søndag den 22. maj 2016

Bror har fået nyt køkken.

Vi skal på søskendetræf sidst i maj måned hos min bror. Han har netop renoveret sit hus og sat ind et fint nyt køkken. Som gæstegave passer det derfor fint med noget, som han kan bruge i køkkenet. Der er stadig meget garn tilbage fra mors garnkommode, så jeg fandt noget tykt uldgarn som kunne valkes. Det kunne blive bordskånere.Efter en tur i vaskemaskinen sammen med jeans og andet hverdagsvask så de sådan ud. Tykke og gode.
Hvis nogen under sig over, hvor den brun-hvide blev af, ja så blev den simpelthen så grim efter turen i vaskemaskinen, at jeg ikke ville være bekendt at give den væk. Jeg ville ikke engang have den selv. Den er smidt ud.

Strikkefakta: Diverse garnrester af mærket Natur Uld fra GG, pinde nr 7, den runde strikket med "vendestrik".


2 kommentarer:

Bundingen sagde ...

Så smart presang! Trodde først det var sitteunderlag, men som underlag til servise er det jo omtrent det samme, bar en mindre utgave.

God søndag fra Ingunn

Ps. Sommeren lar vente på seg. Fyrer i ovnen i dag.

Barwitzki sagde ...

Hey Astrit, snill hilsen sender deg Viola.
Veldig flotte sitteunderlager har du laget.
Kjempeflotte farger.
Jeg har ferdig bikini for datter, men jeg kan
presentere sendere. Den er en gave igjen. Ja,
riktig fint pusle og strikke gaver :-))
Vi har så herlig været. Ønsker solskinn
deg også. Klem fra Viola