Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.fredag den 25. april 2014

Forår på altanen.

Jeg bor for første gang i mit liv i en lejlighed med altan. Den er meget lille, og jeg føler mig ikke helt tryg derude, for den stikker ligesom bare lige ud i luften, og jeg forestiller mig, at den kan brække af muren, hvis ikke jeg sidder helt stille. Det er selvfølgelig ren paranoia, og jeg vænner mig sikkert til det efterhånden.


Af kusine L fik vi to strandstole, som var i en ret så miserabel forfatning og egentlig på vej til lossepladsen. Nu har de fået en "total make-over" og passer fint på det minimale areal.


Altandøren har en tendens til at smække i når det blæser. Vi havde brug for en dørstopper.


Den syede jeg efter et mønster i denne bog.


Stoffet er fra IKEA's rodekasse (det samme er stoffet til rygstødet på stolene), indmaden er to kilo ris hældt i to tætte plastikposer der lukkes med en kraftig klemme. Den fungerer perfekt, og kan let flyttes hen i et hjørne når den ikke er i brug.


3 kommentarer:

Bundingen sagde ...

Du blir nok vant til altan-livet. Tror du får det koselig der ute med kaffekopp og strikketøy. Koselige stoler og smart dørstopper!

God helg fra IngunnSamtal från min trädgård sagde ...

Det ser fint ud, dejligt med lidt sol

Juliusdotter sagde ...

Ser härligt ut, hoppas du vågar dig ut i stolarna med stickor i händerna, faller ner gör den nog inte i första taget.