Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.tirsdag den 23. april 2013

Jeg har været produktudvikler.

Heléne W har en blog, som jeg følger. Der kan man se de mange fine ting hun strikker, og man kan få gode tips om kurser og teknikker. Hun efterlyste for et par uger siden personer, som ville prøvestrikke et par vanter, som hun havde designet. Det meldte jeg mig til. Nu er jeg færdig.


Kanten forneden var en helt ny teknik for mig. Man strikker en hestetømme (I-cord), samler den til en ring, og så plukker man maskerne fra ringen. Det bliver SÅ pænt. En anden detalje var den lille kant med kontrastfarve ved indtagningerne, og så digtede jeg selv en lignende på tommelfingeren.

Snart kommer opskriften ud på Helénes blogg - se her - så kan alle selv strikke sig et par.
Strikkefakta: garnet er filtgarn 6/2 fra Bergå (fra mit lager), strømpepinde nr 2½

2 kommentarer:

EvaL8 sagde ...

Så fina dina vantar blev. Jättekul att se dina sockor från årsmötet.

Birgitta Nygre sagde ...

Så fina och så kul att du lagt till egna maskot. Ser fram emot beskrivningen!