Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.



tirsdag den 16. oktober 2012

Sort er sejt - ifölge Osvald.

Osvald har sine egne meninger om töj, han er jo også 4 år, så det manglede da bare. Bukserne jeg syede til ham i sommers - se her - blev ikke godkendt. De var alt for lyse og derfor "pigede". Shorts'ene derimod hang på ham det meste af sommeren, det var jo herligt.
Nu har jeg syet ham et par sorte drengebukser uden nogen form for formildende omständigheder - de er bare kulsorte over det hele. Nu håber jeg, at de falder i smag.


Da Hilde var på besög i sommers var vi på Röde Kors for at köbe stof til prinsessekjolen - se her - og da så hun et gardin med börnemönster. Det passede lige til Osvald, syntes Hilde, så hun foreslog at jeg syede et af mönstrene på en tröje til ham. Som sagt, så gjort. En sweatshirt fra Röde Kors til en femmer fik en applikation lige midt på maven. Jeg håber også, at tröjen er sej, selv om den kun er mörkeblå.


Ingen kommentarer: