Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.onsdag den 29. august 2012

Det var länge siden .....

Sommeren har väret aktiv på mange områder. To rejser til Danmark og to hold gäster samme steds fra. Men tro ikke, at fingrene har stået stille af den grund. Der har bare ikke väret så meget ro til at sätte sig og blogge om det. Jeg har heller ikke så meget färdigt, men mange projekter i gang samtidigt - i forskellige stadier af "färdighed".

Jag söger videre efter den perfekte tommelfinger. Et indläg fra Ullcentrum, indlägget fra 21. juni 2012, med opskrift til halvvanter fik mig til at forsöge at omsätte princippet til vanter.


Udtagningerne ligger tät og kun på vantens overside. Er det så den perfekte tommeltot? Nja.... ved ikke rigtigt. Der er stadig for meget träk i håndens inderside, og det vil sige at vanten går i stykker  för den burde. Så jeg må vel lede videre. Jeg regner med at vanterne vil kunne sälges til jul, farverne er i hvert fald gode til den årstid.

Garnet er Drops Karisma, 100% uld superwash, farve 16 og 48, pinde 3½


1 kommentar:

Juliusdotter sagde ...

Aldeles för länge sedan. Hade funderingar på att ta mig till cafét i måndags, men det kom en massa annat som tog min tid...