Materialerne til alle mine tekstile projekter er for det meste indköbt i genbrugsbutikker. Jeg har et ret så stort lager af stof og garn i mit hobbyrum. Kvaliteten, störrelsen, mängden og farven afgör så, hvad det kan blive til. Nogen gange kommmer idéen för materialet (hvad kan jeg finde på lageret som passer til den her idé?), andre gange kommer materialet för idéen (hvad kan jeg mon lave af det her?). Og man kan i allerhöjeste grad sige, at det er lysten, som driver värket.onsdag den 14. marts 2012

Häklet nålebinding

D. 18. februar var en strikkebekendt og jeg på Syfestivalen. Det er en messe med alt med tilknytning til håndarbejde. Vi deltog bl.a. i en workshop om häklet nålebinding, det er en häkleteknik der ligner nålebinding til forveksling. Hvis du tester länken ovenover så kan du scrolle gennem november, der er flere indläg om häklet nålebinding. Indlägget fra 8. november beskriver, hvordan tekniken blev genopdaget.Det er let at läre og går hurtigt.


Jeg klarede én vante på en enkelt dag (strikkecaféen plus en tv-aften). Vanterne er valkede i säbevand og börstet. Garn: 100 gr uld fra Kampes, häklenål 3.50.

Ingen kommentarer: